Alla ♥ dag.

Sitter här och bloggar, älsklingen ligger fortfarande och sover, får nog väcka honom snart för nu vill jag inte vara själv mer.

Denna kärleksfulla dag ska spenderas med min kärlek Joacim nu på dagen och ikväll med mina andra kärlekar: Therese, Evelina, Lina, Jullan, Mickaela, Karin, Pauline, Becca, Sofie, Denise, Elin, Malin, (tror inte jag glömde någon men isf, förlåt mig)  hemma hos Therese med middag och sen ska vi nog gå ut. Supa ska vi göra iallafall, haha.
 
Joacim och jag myste till det igår istället, fick 10 röda rosor av honom, han är så söt så jag dör. Väldigt fin natt med dig älskling, tack för att du är min ♥
 

Får nog gå in och väcka honom nu, vi ska åka och beställa en grej som vi ska köpa till varandra. Kan berätta mer om det en annan gång.


En bild från alla hjärtans dag förra året:
           





(haha så fuuuult med fjortis nattstad under, men bilden är faktiskt fin)

Ha en fin dag nu allihopa!
Love
/ Lisa P ♥


Löörday & lov.

Riktigt skönt med lov nu faktiskt, väldigt efterlängtat. Är rädd att denna vecka kommer gå otroligt fort bara (som alla lov) men för att se det på den ljusa sidan så är det en vecka närmare studenten när lovet är över. Jävlar vad jag längtar. Den 2:a juni tar vi på Kitas studenten, samma datum som min älskling tar studenten. Så jävla typiskt verkligen, vill verkligen att vi ska vara med på varandras studenter. Men vi får väl fira tillsammans bara vi två vid ett annat tillfälle, funkar ju det med!

Igår var en mysig kväll med Joacim, vi åt god middag och myste hela kvällen. Han är utan tvekan det bästa jag vet. Jag har aldrig varit så lycklig som jag är när jag är med honom.

Nu har jag precis kollat one tree hill, ska hoppa in i duschen och sen åka in till Joacim, vi ska gå på The curious case of Benjamin Button med hans familj. Blir mysigt. Har ingen ork till att festa faktiskt, men förhoppninsvis kommer den orken på lovet!

Hoppas alla får en trevlig lördagkväll!
& ta det lugnt på trubban ikväll tjejer.

/ Lisa P.


Tränat.

Inte bloggat på länte jag vet. Har varit ganska mycket att tänka på det sista. Men nu har jag precis kommit hem från träningen, är helt slut. Har varit hemma idag, har bara en lektion som är helt onödig på torsdagar, man kommer dit, har inget att göra och får gå efter en halvtimma. Så idag har jag varit hemma och lagat god mat, pluggat och tränat då istället. Var och handlade med farmor också imorse, hon är lite sjuk eller skadad eller vad man ska kalla det. Så jag fick hjälpa henne med det, något hon var mycket glad över.

Förra veckan rensade mamma och jag ut min stora garderob (sådan man går in i) så nu ska jag ha mina kläder där. Herregud vad länge vi höll på alltså, det tog en hel dag. Och vi fick ihop 3 stora säckar med skräp och 2 med kläder som ska skänkas bort. Otroligt vad massa skit man sparar på sig.

Igår var jag och Ellen (min bror flickvän) på IKEA och jag köpte en stor spegel som jag ska ha i garderoben. Tänkte köpa lite korgar och annat men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det än så jag väntar lite med det. Fick lämnat in min kamera på netonnet också, det skulle ta 3 veckor att laga den. Irriterande faktiskt för ibland är det vissa saker jag vill ta kort på och visa i bloggen, men då går inte det nej.

Nu ska jag in i duschen, sedan blir det mera plugg och efter det tänkte jag laga en god tomatsoppa. Är inne i någon slags sopp-period. Är sugen på soppa hela tiden.

/ Lisa P.

RSS 2.0