Lördag.

Lovet snart slut. Usch, känner mig verkligen inte redo för skolan än. Och var har mitt lov tagit vägen? Känns inte som jag gjort något speciellt alls. Fast igår var jag faktiskt på Lager 157, med Lina och Sarah :) hade jätteroligt och hittade en hel del fina saker, mest baslinnen och sånt ni vet, men ändå! Sarah körde mammas bil upp (för det är väl upp?) och hon var så duktig så. Efter lager åkte jag till min pojk, mysig kväll.

Idag har jag övningskört en sväng med papi, mamma var också med men hon satt i baksätet och lekte tusen frågor typ, jävlar vad hon nyfiken den människan är. Men jag gillar henne ändå, väldigt mycket. Hon fick köpt sig en cykel och sen var vi på donkan och åt.

Nu sitter jag hemma och vet inte vad jag ska göra av min kväll, antingen hänga med Hagberg&co ut, eller festa här hemma, eller vara barnvakt för mina lovely systersöner :) kan inte bestämma mig för något. Men lutar mest åt att festa här, känner faktiskt för det konstigt nog. Festandet här ute har en tendens till att bli lite väl enspårigt ibland, men nu det sista har jag enligt många varit ganska "tör", haha. Så jag antar att jag saknar det "gamla vanliga".
 
Ny favoritbloggerska förresten, jag säger bara Anna Hibbs, damn girl, you're good. Alla andra kan slänga sig i väggen! Så jävla rolig tjej, hon lever verkligen det liv jag vill leva. Snygg är hon också, vilket gör det hela ännu bättre. Besök stureplan.se, sedan klickar du dig vidare till hibbs blogg. Enjoy.

Allt för nu.
/ Lisa P.

Klockren brud.

Jag har hittat min favoritblogg iallafall, måste vara den bästa bloggen ever!

http://blondinbelle.blogspot.com/

Så sjukt klockren tjej! Humoristisk, sarkastisk och otroligt ironisk. Ni måste läsa den, kolla speciellt hennes inlägg "Kvällens outfit/Lika som bär", kan vara det bästa jag någonsin läst.


Halva påsklovet har redan gått, men jag har ännu inte lyckats förstå att det börjat. Jag måste börja ta vara på loven bättre, men man är ju så trött! Jag vill helst bara ligga i soffan och dega hela dagarna, men det kan jag inte göra utan att få dåligt samvete. Finns hela tiden saker jag hellre borde göra, plugga körkortsteori, plugga på alla tusen skoluppgifter, städa rummet o.s.v.

Idag har jag iallalfall haft en bra dag, pluggat en hel del teori, vilket jag är nöjd över. Sedan har jag varit med min Lina, vi har myst och haft det bra :) Vi hälsade på Sarah på kvällen, jättemysigt verkligen, satt och prata om gamla minnen och skvaller. Mycket trevlig dag/kväll.

Igår gjorde jag halkkörningen på Stora Holm, antagligen det roligaste jag någonsin kommer göra i en bil. Kort fattat - sjukt kul.

/ Lisa P.


Blogg ?

Jag har tänkt skaffa mig en egen blogg, många, många gånger. Nu har jag gjort det också. Jag vet inte riktigt om det blir bra eller om jag kommer orka skriva, jag vet bara att jag gillar att skriva.

Efter all denna blogghysterin så är det  lite svårt att låta bli också. Frågan är bara om någon kommer att läsa den? Det spelar ingen roll egentligen, jag tycker bara det känns bra att kunna skriva av mig någonstans.

So long,
Lisa P.


RSS 2.0